Joi, 03.10.2024, 05:47
Naty
Bine aţi venit Vizitator



Siguranta


Siguranta

Ce este sigur pentru copilul tau si cum este poti preveni aparitia eventualelor pericole? Siguranta copilului tau te preocupa tot mai mult acum. La 1 an copilul incepe deja sa mearga singur, iar acest lucru face din majoritatea lucrurilor din casa un potential pericol.

Protejeaza-ti copilul de razele soarelui



Protejeaza-ti copilul de razele soarelui folosind toate mijolacele posibilie. Palariutele, ochelarii de soare, hainutele lejere, umbrelutele si cremele de protectie solara sunt lucrurile care nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din geanta de plaja a unei mamici.


Ce fel de cercei oferim fetitelor?



Cercelusii sunt un simbol al feminitatii si frumusetii, un element foarte intalnit in cultura noastra si daca reusim sa rezolvam dilema – ii punem sau nu cercei ingerasului nostru? – urmatoarea intrebare care se naste este "ce fel de cercei ii punem?".


Arsurile la bebelusi si copii


Arsurile la bebelusi si copii aduc zilnic la spitalul de urgenta cazuri de gravitati diferite. Incepand cu varsta de 6 luni, bebelusul incepe sa se miste (la inceput de-a buselea), devenind foarte activ si curios. Daca nu ai grija sa-l feresti de eventualele pericole, il expui la accidente casnice ce pot avea uneori urmari grave.


Oparirea la bebelusi si copii

Oparirea este o problema cu care parintii de bebelusi si copii se confrunta frecvent. La baita, multi parinti nu incearca temperatura apei inainte sa bage bebelusul in cadita. Pielea copiilor foarte fina si sensibila este predispusa inrosirii si arsurilor cauzate de apa cu temperatura mai mare de 38 grade celsius. La fel, multi copii se oparesc cu ciorba fierbinte sau cu apa folosita de mame la curatenie.


Cazaturile la bebelusi si copii


Cazaturile la bebelusi si copii sunt atat de frecvente incat multi parinti inceteaza sa se mai ingrijoreze in aceasta privinta. Daca de multe ori loviturile sunt minore, alteori pot avea efecte grave, punand in pericol chiar viata celui mic.

Taieturile la bebelusi si copii


Taieturile la bebelusi si copii mici pot produce de multe ori rani superficiale care nu necesita ingrijire speciala; alteori, insa, rana poate fi adanca si se poate infecta. Cel mai bine este sa previi astfel de situatii, protejand copilul de accidente. Atunci cand bebelusul devine activ si castiga independenta, parintilor le revine
sarcina de a-l proteja pe cel mic de lovituri, taieturi si zgarieturi.



Electrocutarea la bebelusi si copii


Electrocutarea este un motiv frecvent pentru care parintii ajung cu micutii la spitalul de urgenta. Pentru bebelus, dar si pentru copiii mai mari, casa reprezinta un mediu bun de explorat, plin de lucruri interesante. Daca nu ai suficienta grija sa-l feresti pe cel mic de pericole, se pot intampla accidente grave. Aproximativ 40 % din copiii care se ranesc mortal in accidente casnice au sub 4 ani.

Publicitate

Căutare

Cursul valutar

Meteo

Calendar

«  Octombrie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Prietenii site-ului

Statistici


Total online: 51
Vizitatori: 51
Utilizatori: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Creatorul de site-uriuCoz